7 okt. 2015

APPRO 4???






Obs - filmen är ca 1% färdig.

Tänkte väl att det ska in massa andra klipp, lager och effekter, mer ljud röster eller om den ska SKALAS Av mer. Mycket kommer att hända i alla fall.


DET började från mjölkkannan, till vilken Lina tyckte att vi skulle filma oss när vi badade i mjölk. Hon ville också göra något med sopgrejen --från Röda Sten. Ur det växte idén om att stå under något, som till exempel Avalon. Därför ska vi bygga Avalonpoolen (från Kungsport)och lysa upp den med grönt ljus (kemikalievatten) + projicera filmer därpå. Filmerna är appropriationer av ++++Nastivicious+++ UNDERBARA verk..


Vatten
Vatten
Bara vanligt vatten

Avalonpoolen - vattnet som knappt någon badar i.
Vardagsvatten - ur en kran, det är grönt.
Vattnet där flyktingar drunknar.
Vatten som vi vet mindre om än rymden??




Från filmen med samma namn som poolhotellet kommer musiken till den här videon. Nationalsången. SWEDEN. Schvweden.

Mycket tankar som ska föras samman MEN SAMMANFATTAT ska vi alltså projicera film med hej vilt stulna klipp på vår egengjorda Avalonpool och ha vägg (som täcker poolställningen) under, där vi kanske också ska ha med citat/grafStYlE~~' som vi hittar på platser i vår stad där det finns människor som SLIPPER bada i AVALONIS förgiftade vatten.



~~~~**

++

Gillade verkligen Sarah Schmidt och hennes presentation om allt från att ta betalt för kreativt arbete, dokumentatips och bara lite berättelser om hur mycket arbete som krävs inför en utställning. Mycket konstinpsiration och katalogtextinspoOo åssåå.





Lee Godie

Claude Cahun och Matthew Barney



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar